Verblijfplaats voor 6 mensen - 4 sterren

U zult comfortabel worden ondergebracht in een goed uitgerust, begiftigd huis van een ontspanningsruimte met een infraroodcabine.
De beschikbaarheid van de eigenaren is gegarandeerd.
Het vakantiehuis beschikt over een privatieve parkeerplaats voor 2 auto's en een aparte garage voor motorfietsen en fietsen.
Aan de achterkant vindt u een groot terras met een barbecue in het gas en een omheind gazon.
Tal van winkels zijn aanwezig, tenzij 2 km en een jonge lokale handel in eten in puur lokale producten op je wacht op 50 meter afstand.
U zult een regio ontdekken die rijk is aan geschiedenis en op ongewone plaatsen.
In 1,5 km van het station van Binche, ligt het vakantiehuis IN DE MAZY dichtbij verschillende fietscircuits RAVEL die u naar Frankrijk zullen leiden door haar Campagne en langs de jaagpaden van Sambre en de Kanaalgeschiedenis van het Centrum.

Binche en zijn carnaval ingedeeld in het patrimonium van de mensheid, het maskeramuseum en vele andere toeristische trekpleisters (PAIRI-dierenpark DAIZA, het historische kanaal), waarvan vele door de UNESCO zijn ingedeeld: Carnaval van Binche, Belfort van Bergen, Neolithische vuursteen Mijnen, mijn van houtskool van Bois-du-Luc.
Nabij de luchthavens van Brussel, Brussel en Charleroi (luchthaven Brussel Zuid) Binche en zijn carnaval ingedeeld met het patrimonium van de mensheid, het zoonsmuseum van het masker en vele andere toeristische trekpleisters (dierenpark PAIRI DAIZA, het historische kanaal), waarvan een aantal door de UNESCO zijn ingedeeld: Carnival of Binche, Belfry of Mons, Neolithic Mijnen of Flint, Mine of houtskool van Bois-du-Luc.
Nabij luchthavens Brussel, Brussel en Charleroi (Brussel Zuid Luchthaven)

Datum laatste wijziging: 03/02/2019